Om Os

Kvalitet, kvalitet og så lidt bedre kvalitet

Vi har altid sagt, at vi laver Danmarks flotteste skolebilleder og dét står vi stadig ved. Vi har valgt, at vælge vores laboratorium med omhu, så vi har ro til, at koncentrere os om dét vi er gode til, nemlig at tage gode billeder og give børnene en god oplevelse. Uanset om du er 6 eller 17 så vil du nok synes, at fotografen er lidt tosset, men dét er bare skønt for så har vi fået et godt billede af lige netop dig.

Hvordan kom vi hertil?

Vi havde inden vi købte Aalborg Skolefoto i 2003, i en årrække haft Nordjysk Skolefoto. Dette havde givet os et kendskab til markedet og ikke mindst havde vi oplevet, at der fandtes meget svingende produkter indenfor skolefoto branchen. Dette vil vi gerne gøre op med for som vi siger "Vi kan ikke leve af, at tale dårligt om vore konkurrenter, kun ved at være meget meget bedre".

Hvorfor vælge Aalborg Skolefoto?

Når du som beslutningstager på en skole vælger Aalborg Skolefoto handler du i elevernes bedste interesse. Vores priser er rimelige og kvaliteten er altid i top. Vore mange service ydelser er gratis og kan i mange sammenhænge være en stor hjælp i den administrative hverdag. Hvis vore kunder ønsker omfoto vil dette altid blive gjort. Vi har ikke særlig mange omfotograferinger og derfor tager vi alt med et smil. Desuden har vi fuld returret på alle vore billeder..